Welke doelen wil je bereiken?

Je hebt al eerder geprobeerd je doel te beschrijven, maar tot nu toe zonder succes. Misschien heb je het opgeschreven op een ToDo lijst om later mee aan de slag te gaan. Misschien was het aan het begin van het jaar een van je goede voornemens. Je hebt veel boeken en e-books gelezen, programma’s of via-via tips gevolgd en zelfs workshops en cursussen gevolgd om het waar te maken. Is het nog steeds niet gelukt om te komen waar je zijn wilt?

Dan kunnen we je geruststellen: dit kan binnenkort verleden tijd zijn. We maken allemaal wel eens mee in het leven dat het even niet werkt zoals we willen, maar dat we niet in staat zijn onze situatie vanuit een afstand te benaderen. 

Wat je nodig hebt, is een MWKC begeleiding!

MWKC lifecenter logo

Bij MWKC vind je een expert die het essentieel vindt je te coachen vanuit jouw eigen normen, kernwaarden en gewoonten en je in te laten zien hoe jij zelf het pad kan vinden. Hoe je het kan bewandelen naar het waarmaken van je doelen en hoe je er sterker uit kan komen. 

Jou helpen je doelen te bereiken, is het type UITDAGING dat MWKC het meest motiveert!

Dankzij onze kennis en ervaring met eerdere, tevreden klanten durven we je te beloven dat we samen, als jij het ook wilt, ervoor gaan zorgen dat je bereikt wat jij voor ogen hebt op het gebied van:

  1. Fitheid: hoe kan je fitter worden en je gezonder voelen?
  2. Vitaliteit: hoe kun je vitaler worden, gezonder eten, mindful genieten en je eigen proces van afvallen/ aankomen in eigen handen krijgen?
  3. Persoonlijke ontwikkeling: hoe kan jij je andere behoeften vervullen en stapsgewijs een gelukkiger leven ervaren en leiden?

Een doel behalen kan op verschillende manieren.
Daarom bieden we diverse vormen van begeleiding.

Want het begint bij jou...

Wat is de manier die het beste bij jou past?

Als je de keuze maakt, kunnen we vervolgens samen met jou aan de slag gaan om de eerste stappen te maken.

Durf je de stap te maken naar het verwezenlijken van je dromen en doelen?

DOEL 1: FITHEID

VORMEN BEGELEIDING

Personal / Duo / Small group trainingen

Vaak getraind in een sportschool zonder ooit het gewenste resultaat te bereiken? Wil je graag sterker worden? Zou je graag willen afvallen of aankomen om je prettiger in je vel te voelen? Persoonlijke trainingen zijn dé oplossing! We hebben voor jou 3 opties:

Je wordt 1 op 1 begeleid, met een op maat gemaakt trainingsschema, weeg-/meetmomenten en voedingsadvies om je doelen te bereiken.

Als je liever sport met een vriend(in), buurman of kennis, dan kun je kiezen voor de duo trainingen. Je wordt met zijn tweeën intensief begeleid met een voor jullie allebei op maat gemaakt schema.

Vind je het fijner om te trainen met een klein groep mensen met dezelfde doelen en hetzelfde niveau? Schrijf je dan in voor onze small group trainingen.

In een groep van ongeveer 5 mensen (minimaal 3 – maximaal 7), wordt je een training aangeboden dat past bij het niveau van je groep.

Tijdens een gratis kennismaking en intakegesprek met evaluatie vooraf, stellen we je trainingsdoelen en type gewenste training. Aan de hand daarvan stellen we een trainingsschema (met frequentie) en dan kun je dan aan de slag met je trainer.

Voor de small group trainingen kunnen we dankzij het gesprek je niveau en gewenste training evalueren en daarna bepalen in welke groepen je ingedeeld kan worden. Je kan dan zelf kiezen welke dag – tijdstip het beste bij jou past.

Voor alle 3 opties kun je dus je eigen planning maken.

Heb je zelf al een groep mensen waarmee je graag wilt trainen?

Ook dat is mogelijk!
Geef het aan in je inschrijfformulier en jullie worden samen
uitgenodigd voor het intakegesprek.

Calisthenics en Functional training met MWKC-Lifecenter
Fitheid met MWKC-Lifecenter

DOEL 2: VITALITEIT

VORMEN BEGELEIDING

Gewichtsconsultaties/ Lifecoaching/ Weeg- & meetmomenten/ Weekmenu's

Voel je soms dat je te weinig energie hebt? Ben je niet tevreden met hoe je eruit ziet? Denk je dat sporten niets voor jou is maar wil je je graag gezonder voelen? Afvallen of aankomen om je prettiger in je vel te voelen? Niet meer slachtoffer zijn van het jojo-effect? 

Als je al vaak ‘iets’ geprobeerd hebt om je vitaliteit te verhogen zonder het gewenste resultaat te bereiken, dan is een begeleiding op het gebied van Vitaliteit dé oplossing. We hebben voor jou de volgende opties:

Ga samen met een bevoegd voedingsconsulent aan de slag met je voeding, je mindset en je motivatie.

Je wordt 1 op 1 begeleid en ondersteund, tot aan 2-wekelijks is mogelijk als je het nodig hebt. Je krijgt op maat gemaakte weekmenu’s om je te helpen je voedingspatroon aan te pakken. Je wordt ook regelmatig gewogen en gemeten om je resultaten bij te houden.

De begeleiding is erop gericht om je van voedingsadvies, kennis uitbreiding over voeding (macro- en micronutrienten) en zo nodig fitnessadvies te voorzien. Zo leer je over wat goed voor je is enkun je zodoende je doelen bereiken.

Bij Move with Ketty & Co krijg je geen dieet of begeleiding waarbij je jezelf moet verhongeren of je lievelingsgerechten moet laten zitten.

Dol op pindakaas, chocomel of fruitsap? We laten je zien hoe je deze lekkernijen gewoon kan blijven nuttigen als onderdeel van een op maat gemaakt, evenwichtig en gebalanceerd menu. We werken samen naar je ideale weekmenu toe omdat we geloven – en hebben gezien bij onze klanten – dat het de beste manier is voor jou om blijvend resultaat te behalen.

Je kunt eventueel toegang krijgen tot een applicatie waarin je niet alleen je weekmenu’s kunt bekijken en je resultaten kunt terugvinden maar ook je voedingsdagboek kunt bijhouden. En een boodschappenlijst kunt printen.

Als je zelf al bezig bent met je eigen voedingspatroon en aanpak bieden we weeg- en meetmomenten aan zodat je je resultaten bij kunt houden.

Lifecoaching helpt om beter om te gaan met tegenslagen. Zie ‘Persoonlijke ontwikkeling’ voor meer informatie.

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek, vertel je de BGN-Gewichtsconsulent waar je mee worstelt en hoe we je kunnen helpen. Aan de hand van het gesprek wordt de frequentie van de begeleidingen of afspraken besproken en als je kiest voor een op maat gemaakte begeleiding voor de methode die het best bij jou past.

Voor de weekmenu’s kan je kiezen voor meer zelfstandigheid door een abonnement op onze voedingsapp te nemen. 

Voor deze opties kun je dus je eigen planning maken.

Bij onze begeleiding op het gebied van Vitaliteit ligt onze focus erop om je vitaler en gezonder te laten voelen en als nodig blijvend op gewicht te kunnen blijven.

bereik je doelen
voeding als geneeswijze bij MWKC-Lifecenter Naarden

DOEL 3: PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

VORMEN BEGELEIDING

Marketing & Business strategie/ Lifecoaching/ NLP-coaching

Heb je wel eens het gevoel dat je meer kan dat wat je nu doet? Twijfel je vaak over de volgende stap in je leven? Of over je eigen capaciteit om je doelen te bereiken? Misschien omdat je graag ondernemer of manager wilt worden maar niet weet waar je moet beginnen? Zou je graag meer zelfvertrouwen hebben, zodat je de stappen die je wilt maken, durft te maken? 

Het kan ook zijn dat je al de stap hebt gemaakt naar je droom voor ondernemerschap en je op zoek bent naar een hands-on begeleiding waar je niet alleen advies krijgt maar waar ook daadwerkelijk taken uit je handen worden genomen en uitgevoerd? Een begeleiding op het gebied van Persoonlijke ontwikkeling is wat je nodig hebt!

Heb je geen tijd om te reizen voor de coaching? Dan bieden we je graag bovenstaande coaching, inbegrepen Personal training, online aan.

Bij Move with Ketty & Co geloven we vanuit ervaring in dat NLP coaching, lifestyle coaching en business of marketing coaching je kan helpen je doelen te bereiken en door te zetten wanneer het minder goed gaat.

We maken graag kennis met jou tijdens een gratis kennismakingsgesprek, waarin je de mogelijkheid krijgt een specialist te vertellen waar je mee worstelt en hoe we je kunnen helpen.

Aan de hand van het gesprek, wordt de frequentie van de begeleidingen en gekozen voor het abonnement dat het beste bij jou past.

Voor deze opties kun je dus je eigen planning maken.

Bij onze begeleiding op het gebied van Persoonlijke ontwikkeling wijzen we je graag een voor jou nog onbekende weg naar meer grip en overzicht in je huidige plannen en leven en meer bewustheid en analyse van je verwachtingen voor de toekomst.

studeren en ondernemer worden met Move with Ketty & Co

Progressie bar naar je doelen...

Je bent op de goede weg… Druk op de knop en maak de volgende stap naar je persoonlijke doelen!

Doelen behalen 80%
success with move with ketty & Co

1- Set your goals!

Maak je doelen bespreekbaar! Vertel ons wat je graag wilt, waarmee we je kunnen helpen en we ontwerpen een stappenplan gebaseerd op je behoeftes.

studeren en ondernemer worden met Move with Ketty & Co

2- Work on it!

We zetten graag, samen met jou, de eerste stappen naar het verwezenlijken van jouw doelen en dromen.

moodboard met Move with Ketty & Co

3- Take your time!

We nemen rustig de tijd om je te leren hoe jij, op de lange termijn, voor jezelf kan blijven zorgen voor blijvende resultaten.

vrijheid en genieten met Move with Ketty & Co

4- Enjoy the results!

Binnenkort kunnen we samen met de andere leden je successen vieren. Want samen staan we sterker!

Des te fitter en vitaler je je voelt, des te meer energie je hebt!
Des te meer energie je hebt, des te gemotiveerder je bent
om aan je persoonlijke doelen te werken!

Share this Page