Weekmenu bestellen

De gewichtsconsulent stel graag wekelijks een weekmenu voor jou, aangepast aan je smaak en behoeften en helpt je graag je vitaliteit te vergroten.

Weekmenu’s zijn ideaal voor de mensen die graag zelfstandig aan de slag willen gaan met afvallen / op gewicht komen, vitaler worden en graag willen weten wat ze het beste kunnen eten om hun doel te bereiken.

De gewichtsconsulent helpt door wekelijks een weekmenu samen te stellen, op basis van persoonlijke gegevens, wensen en voedingsvoorkeur. Voor 1 maand of meerdere maanden kun je een menu voor de hele week krijgen samen met een boodschappenlijst. 

Het voordeel van ons formule is dat je niet alleen je persoonlijke voorkeuren aan kunt geven maar ook wat je niet lust of lekker vindt zodat je menu zo goed mogelijk afgestemd is op wat jij lekker vindt. Het is ook mogelijk  om een abonnement te nemen voor de voedingsapp te kunnen gebruiken. Daarin kun je je voedingsschema aanpassen en voedingsdagboek bijhouden waardoor je sneller komt tot je ideale weekmenu.

MWKC lifecenter logo
werk aan je skills als ondernemer bij MWKC-Lifecenter
MWKC lifecenter logo
MWKC lifecenter logo
MWKC lifecenter logo

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht


ReserveringsoverzichtAls je aanvullend verzekerd bent, worden de kosten voor een gewichtsconsulent vergoed door meerdere zorgverzekeraars. We kunnen je daarover ook informeren.  

 

Geef in het veld ‘commentaar’ aan: 

  • Als je vragen hebt over een begeleiding

Als je interesse hebt in een training waar je geen afspraak in kon plannen door de tijden, plan dan willekeurig de eerste vrije datum en geeft het aan in je bericht zodat we contact met je opnemen voor de beste tijd.

 

Vergeet niet deze website te blijven volgen of je te abonneren op ons sociale media als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste trainingen, onze kortingen of onze laatste blogs wilt lezen.

Progressie bar naar je doelen…

Je bent op de goede weg… Druk op de knop en maak de volgende stap naar je persoonlijke doelen!

Doelen behalen 70%
success with move with ketty & Co

1- Set your goals!

Maak je doelen bespreekbaar! Vertel ons wat je graag wilt, waarmee we je kunnen helpen en we ontwerpen een stappenplan gebaseerd op je behoeftes.

studeren en ondernemer worden met Move with Ketty & Co

2- Work on it!

We zetten graag, samen met jou, de eerste stappen naar het verwezenlijken van jouw doelen en dromen.

moodboard met Move with Ketty & Co

3- Take your time!

We nemen rustig de tijd om je te leren hoe jij, op de lange termijn, voor jezelf kan blijven zorgen voor blijvende resultaten.

vrijheid en genieten met Move with Ketty & Co

4- Enjoy the results!

Binnenkort kunnen we samen met de andere leden je successen vieren. Want samen staan we sterker!

Des te fitter en vitaler je je voelt, des te meer energie je hebt!
Des te meer energie je hebt, des te gemotiveerder je bent
om aan je persoonlijke doelen te werken!

Share this Page