Naarden, Gooise Meren: Officiële opening MWKC-Lifecenter

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 29/02/2020
12:00 pm - 5:00 pm

Locatie
MWKC-Lifecenter

Categorieën


Naarden: de Grote opening van het MWKC-Lifecenter!

Kom jij ook?

In Naarden is er de afgelopen maanden keihard aan gewerkt, maar het is bijna zover: op 29 februari 2020 opent het MWKC-Lifecenter haar deuren. Dit wordt gevierd met een groot openingsfeest, en we nodigen jou graag van harte uit om te komen. Zet de datum maar vast in je agenda!

Toegang tot het evenement is gratis.

De officiële opening van het MWKC-Lifecenter in Naarden is gratis te bezoeken. Tijdens de opening zullen we 50 goed gevulde Goodiebags weggeven. Wil je kans maken op één Goodiebag? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Als je tussen de 50 eerste inschrijvingen bent, reserveren we een Goodiebag voor jou tot 15.30 uur. Na die tijd zullen we ze weggeven aan andere bezoekers.

Gebeurtenis op die dag

Tijdens de opening kun je het lifecentrum ontdekken, vragen stellen, specialisten ontmoeten en kennis maken met nieuwe producten of deskundigen die hun diensten zullen aanbieden in het lifecentrum in Naarden. 

Tussen 12.00 en 13.00 uur zullen we hapjes serveren. Tijdens het evenement zullen ook non-alcoholische drankjes geserveerd worden.

Wil je bij dit gezellige event aanwezig zijn?

Om dit evenement te bezoeken, is reservering niet verplicht behalve als je graag hapjes wil nuttigen tussen 12.00 en 13.00 uur of als je kans wilt maken op één van de 50 Goodiebags. 

Door onderstaand formulier in te vullen, help je ons je nog beter te ontvangen.

We zien je graag tegemoet op 29 februari tussen 12:00 tot 17.00 uur in Naarden voor de officiële opening.

Ben je verhinderd?

Laat het ons weten! We ontvangen je graag op een ander moment zodat je het lifecentrum kunt bezoeken. Je kunt ook een kennismakingsgesprek reserveren. En als je een Goodiebag hebt gereserveerd, zetten we het graag op zij voor jou zodat je het kan krijgen wanneer je langs het lifecentrum komt.

Naar Naarden – Gooise Meren reizen

Het Lifecentrum bevindt zicht in Naarden-Vesting in de Gooise Meren. Om ons te bezoeken, kun je met OV of met de auto komen. Het lifecentrum ligt 500 meter verwijderd van de afslag Naarden-Vesting en het bushalte. Het adres is:

Energiestraat 27C

1411AR Naarden Vesting

[Form id=”6″]

Share this Post