Gewichtsconsulent

Een gewichtsconsulent kan je helpen je lifestyle te verbeteren, je gewicht onder controle te krijgen en te houden en je vitaliteit te vergroten.

Met een Gewichtsconsulent word je 1-op-1 begeleid en ondersteund – tot 2-wekelijks indien nodig – om je doelen te bereiken, mits realistisch. Naast voedingsadvies krijg je ook op maat gemaakte weekmenu’s met boodschappenlijst, vervangend producten lijst, zo nodig fitness en bewegingsadvies om je te helpen je voedingspatroon aan te pakken en aan je lifestyle te werken.

Je wordt ook regelmatig gewogen en gemeten om je resultaten bij te houden. Daarnaast zorgen we voor kennis uitbreiding over voeding (macro- en micronutriënten) zodat je zelf meer weet over wat goed voor je is en zodoende makkelijker je doelen blijvend bereikt. 

Bij Move with Ketty & Co krijg je geen dieet waarbij je jezelf moet verhongeren of je lievelingsgerecht moet laten zitten maar we werken samen naar je ideale weekmenu en lifestyle toe om blijvend resultaat te behalen. We maken gebruik van een app waar je ook toegang kunt krijgen, zelf veranderingen in je weekmenu kunt aanbrengen en een voedingsdagboek kunt bijhouden. 

MWKC lifecenter logo
werk aan je skills als ondernemer bij MWKC-Lifecenter
MWKC lifecenter logo
MWKC lifecenter logo
MWKC lifecenter logo

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht


ReserveringsoverzichtAls je aanvullend verzekerd bent, worden de kosten voor een gewichtsconsulent vergoed door meerdere zorgverzekeraars. We kunnen je daarover ook informeren.  

 

Geef in het veld ‘commentaar’ aan: 

  • Als je een voorkeur hebt voor de locatie
  • Als je vragen hebt over een begeleiding

Als je interesse hebt in een training waar je geen afspraak in kon plannen door de tijden, plan dan willekeurig de eerste vrije datum en geeft het aan in je bericht zodat we contact met je opnemen voor de beste tijd.

 

Vergeet niet deze website te blijven volgen of je te abonneren op ons sociale media als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste trainingen, onze kortingen of onze laatste blogs wilt lezen.

Progressie bar naar je doelen…

Je bent op de goede weg… Druk op de knop en maak de volgende stap naar je persoonlijke doelen!

Doelen behalen 70%
success with move with ketty & Co

1- Set your goals!

Maak je doelen bespreekbaar! Vertel ons wat je graag wilt, waarmee we je kunnen helpen en we ontwerpen een stappenplan gebaseerd op je behoeftes.

studeren en ondernemer worden met Move with Ketty & Co

2- Work on it!

We zetten graag, samen met jou, de eerste stappen naar het verwezenlijken van jouw doelen en dromen.

moodboard met Move with Ketty & Co

3- Take your time!

We nemen rustig de tijd om je te leren hoe jij, op de lange termijn, voor jezelf kan blijven zorgen voor blijvende resultaten.

vrijheid en genieten met Move with Ketty & Co

4- Enjoy the results!

Binnenkort kunnen we samen met de andere leden je successen vieren. Want samen staan we sterker!

Des te fitter en vitaler je je voelt, des te meer energie je hebt!
Des te meer energie je hebt, des te gemotiveerder je bent
om aan je persoonlijke doelen te werken!

Share this Page