Hands-on begeleiding, speciaal voor ondernemers

Bij Move with Ketty & Co bieden we ook hulp en ondersteuning aan ondernemers met onze ‘ Hands on begeleiding speciaal voor ondernemers.’

Heb je een eigen onderneming of denk je eraan om te starten als zzp’er maar gaat het niet zoals je wilt of twijfel je over de volgende stappen? Misschien wil je graag meer klanten bereiken, zichtbaarder online en offline zijn bij je doelgroep en heb je soms het gevoel dat je al alles hebt gedaan om dat te bereiken, zonder succes? Of je hebt een coaching gehad waar je veel hebt geleerd, maar je na een tijdje kwam je er toch niet aan toe het in te zetten of de taken uit te voeren? 

Kies dan voor onze MWKC Hands-on begeleiding speciaal voor ondernemers. Als eerst wordt er een check-up gemaakt van je huidige business. Aan de hand daarvan wordt er gekeken naar wat je graag wilt, wat je mist daarvoor, wat erbij of eraf kan, wat kansen en bedreigingen zijn in de toekomst, wat moet of niet verplicht is en wat je nodig hebt. En vooral wordt er gekeken naar wat voor strategie (business en marketing) past bij jou én je onderneming. Met de Hands-on begeleiding speciaal voor ondernemers geef je je onderneming een boost!

MWKC lifecenter logo
MWKC lifecenter logo
studeren en ondernemer worden met Move with Ketty & Co
MWKC lifecenter logo
MWKC lifecenter logo

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht


Reserveringsoverzicht 

Geef in het veld ‘commentaar’ aan: 

  • Als je een voorkeur hebt voor de locatie
  • Als je vragen hebt over een begeleiding

Als je interesse hebt in een training waar je geen afspraak in kon plannen door de tijden, plan dan willekeurig de eerste vrije datum en geeft het aan in je bericht zodat we contact met je opnemen voor de beste tijd.

 

 

 

Vergeet niet deze website te blijven volgen of je te abonneren op ons sociale media als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste trainingen, onze kortingen of onze laatste blogs wilt lezen.

Progressie bar naar je doelen…

Je bent op de goede weg… Druk op de knop en maak de volgende stap naar je persoonlijke doelen!

Doelen behalen 70%
success with move with ketty & Co

1- Set your goals!

Maak je doelen bespreekbaar! Vertel ons wat je graag wilt, waarmee we je kunnen helpen en we ontwerpen een stappenplan gebaseerd op je behoeftes.

studeren en ondernemer worden met Move with Ketty & Co

2- Work on it!

We zetten graag, samen met jou, de eerste stappen naar het verwezenlijken van jouw doelen en dromen.

moodboard met Move with Ketty & Co

3- Take your time!

We nemen rustig de tijd om je te leren hoe jij, op de lange termijn, voor jezelf kan blijven zorgen voor blijvende resultaten.

vrijheid en genieten met Move with Ketty & Co

4- Enjoy the results!

Binnenkort kunnen we samen met de andere leden je successen vieren. Want samen staan we sterker!

Des te fitter en vitaler je je voelt, des te meer energie je hebt!
Des te meer energie je hebt, des te gemotiveerder je bent
om aan je persoonlijke doelen te werken!

Share this Page