Maak kennis met Move with Ketty & Co

Move with Ketty & Co is opgericht door Ketty Lollia. Ze werkt samen met partners die als doel hebben je de beste begeleiding te kunnen bieden.

Ketty Lollia

Ketty Lollia

Hi,

Wat leuk dat je kijkt naar deze pagina en nieuwsgierig bent over de mensen die achter Move with Ketty & Co staan. Mijn naam is Ketty Lollia, ik ben de eigenaar van Move with Ketty & Co en ik geef jullie graag wat achtergrondinformatie over mijn onderneming en mezelf… >>

Het team...

David de Wilde

David is afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht als digitaal communicatie-expert. Hij is inmiddels 10 jaar werkzaam als online (eind)redacteur bij een groot Nederlands maandblad. Hij is content manager van verschillende websites en tevens actief als freelance tekstschrijver. Hij is als teamlid van het Lifecentrum actief bij het geven van workshops over taal en schrijven.

Hallo, mijn naam is David de Wilde, ik ben 35 jaar oud en werkzaam als online content manager en redacteur bij een van de grootste maandbladen van Nederland.

Ik beheer de inhoud van verschillende websites, schrijf artikelen, nieuwsberichten, persberichten en ik maak nieuwsbrieven voor een publiek van 350K+ abonnees.

Ik ben met veel enthousiasme lid geworden van het team van MWKC-Lifecenter en ik hoop veel mensen te kunnen helpen met het bereiken van hun doelen. Ik ben o.a. betrokken bij het organiseren van evenementen en workshops, waarbij de focus op taal ligt. Zo geef ik bijvoorbeeld workshops over persberichten maken en creatief schrijven.

Ik kan jou ook helpen met het schrijven van blogs, corrigeren of vertalen van teksten, het schrijven van opiniestukken of fictie.

Ik heb ook ervaring met het helpen redigeren van boeken, als schrijfcoach en corrector. Of het nu fictie of non-fictie is, jouw persoonlijke verhaal of een thema dat je speciaal wilt behandelen, ik kijk graag met jou mee en geef je tips, advies en richting zodat je aan het eind, een mooi boek kunt laten uitgeven.

Als je vragen hebt of je geïnteresseerd bent in mijn diensten, kun je een kennismakingsgesprek plannen met mij. Ik beantwoord graag al je vragen.

Acupunctuur MWKC-Lifecenter Naarden

Suyin Jacobs Gan

Suyin is al drie jaar acupuncturist en heeft een passie voor mensen helpen met allerlei klachten. Ze heeft inmiddels zeer brede ervaring, ook met mensen met een verstandelijke beperking of psychiatrische stoornissen. Naast het geven van acupuntuur-therapie adviseert ze haar clienten ook over het aannemen van een gezondere levensstijl.

Mijn naam is Suyin Jacobs Gan. Sinds 3 jaar werk ik als acupuncturist met mijn eigen praktijk Acupunctuur Blossom Gan.

Bij mijn behandelingen kijken we samen hoe de klacht bij u ontstaan is; wat de oorzaak / oorsprong is, welke factoren meespelen en hoe u behandeld kan worden met acupunctuur en een gezonde leefstijl. Klachten die ik kan behandelen zijn onder meer pijnklachten. Brandend, zeurend, prikkend of stekend: pijn kent vele uitingsvormen. Van welke vorm u ook last hebt, pijn kost veel energie. Acupunctuur kan helpen pijn te verlichten.

Bij acute pijn kan een acupunctuurbehandeling een pijnstillend effect hebben. Dit komt doordat tijdens het stimuleren van bepaalde acupunctuurpunten pijnstillende en ontstekingsremmende stoffen vrijkomen die ervoor zorgen dat je minder of geen pijn ervaart. Daarnaast is de kans groot dat de behandeling een ontspannend effect op je heeft, waardoor je ook minder pijn gaat voelen!

Een aantal algemene klachten waarbij acupunctuur kan helpen zijn:

 • weerstandsklachten
 • pijn (ook reumatische pijn)
 • stress
 • vermoeidheid
 • menstruatie klachten
 • ontstekingen
 • burnout
 • slaapstoornissen
 • emotionele problemen
 • (rook)verslaving
 • hoge bloeddruk
 • begeleiding bij (borst-) kanker
 • duizeligheid
 • symptomen van Parkinson en MS
 • tics
 • stofwisselingsstoornissen
 • misselijkheid
 • depressie
 • zintuigelijke problemen
 • urologische problemen
 • overgangsklachten
 • ademhalingsklachten
 • gevolgen van een hersenbloeding
 • cosmetische problemen (o.a. ouderdomsvlekken, rimpels, slappe huid, veroudering, couperose, te weinig hoofdhaargroei/haaruitval, puffy eyes/face, hangende oogleden, dubbele kin),
 • huidproblemen
 • vruchtbaarheids- (man en vrouw) en zwangerschapsklachten
 • stuitligging van de baby

Hebt u nog specifieke vragen of klachten en wilt u graag weten of die klachten behandeld kunnen worden door middel van acupunctuur, neemt u dan contact met mij op. Ik geef u graag meer informatie tijdens een kennismakingsgesprek.

Ik ben geregistreerd als acupuncturist, laseracupuncturist en lid van de beroepsvereniging LVNT (nr. 16068) en RBCZ (nr. 174505).

Mijn tarieven zijn: voor volwassene 60 euro voor een sessie, voor kinderen 50 euro.

Voor acupunctuurbehandelingen hebt u geen verwijzing nodig van de huisarts.

Heeft u een klacht over een behandeling, dan kunt u dat hier melden >>

Luanna MWKC-Lifecenter

Luanna Jansen

Luanna is een 23-jarige studente biologie. Ze geeft als fitnesstrainer de BodyPump les: het geeft haar kracht, energie, een gevoel van saamhorigheid om samen met deelnemers een uitdaging te volbrengen. Luanna heeft in haar leven veel mentale obstakels gekend, haar middelbare school-periode was een moeilijke tijd, en sport heeft haar geholpen haar problemen te overwinnen. Haar doel bij het Lifecenter is om mensen te vertellen over haar ervaringen en haar kennis te delen. Zij is in ons team actief als aspirant-Lifecoach.

Mijn naam is Luanna Jansen en ik help je graag jouw doelen te behalen bij Move With Ketty & Co! Ik zal mij eerst even voorstellen en vertellen wat ik jou te bieden heb.

Ik ben een 23-jarige bioloog en studeer momenteel aan de Universiteit Utrecht. Levende wezens, de basis en inhoud ervan, heeft mij altijd geïnteresseerd. Van de interactie tussen soorten tot de moleculaire processen die ten grondslag liggen aan al het moois om ons heen. Wat is er nou interessanter dan het leven an sich? Drie jaar biologie studeren heeft mij geleerd dat in elke vorm van leven verscheidene processen en eigenschappen geconserveerd zijn binnen alle organismen; zo verschillend zijn we niet! Het bracht mij naar de studie van planten en micro-organismen; de interacties en de fysiologie van deze levende wezens. Waar dit pad mij zal brengen, dat blijft voor nu een verrassing, ik laat het leven op mij afkomen. 😉

Hoewel het leven mij zeer interesseert, is het zeker niet altijd makkelijk geweest voor mij. Ik had een rijke jeugd. Dit gelukkige gevoel kwam echter ten einde toen ik eenmaal naar de middelbare school moest. Ik had altijd al last van faalangst, maar op de basisschool werd ik beschermd tegen falen. De middelbare school was nieuw, een hardere plek. Daar komt bij dat ik van nature het glas als halfleeg zie. Ik heb veel mentale obstakels gekend, daarover kan ik je meer vertellen tijdens mijn workshop.

Na zoveel keren vallen en opstaan, en na veel zelfreflectie, begon ik mijzelf steeds beter te begrijpen. Een belangrijke les was: ik kan weliswaar zoveel hulp van anderen ontvangen, maar de knop omzetten moet ik toch echt zelf doen. Een grote hulp daarin was sport. Het is bekend dat fysiek bezig zijn een geluksgevoel kan geven, dat geldt zeker voor mij. Ik begon als 16-jarige groepslessen te volgen op de sportschool. BodyPump was mijn favoriet. De kracht die het mij gaf, de samenhorigheid; met zijn allen knallend de les doorkomen. Het geeft gezelschap, energie, en voor mij gaf het ook troost. Naast mijn studie Biologie, begon het te kriebelen; ik wilde meer uit mijn sport halen. Ik wil mensen laten ervaren wat ik ervaar als ik in zo’n les sta. Ik wil laten zien dat deze les voor iedereen is, ongeacht je formaat. Met de hulp van onder meer Ketty ben ik succesvol door de opleiding gekomen en heb ik 14 november mijn certificaat als instructeur mogen ontvangen. Nu sta ik elke week voor een groep pumpers te knallen, elke week een feest!

Het sporten heeft mij dus zeer geholpen; alsof ik mijn frustraties eruit kon zweten. Maar er bestaat vaak geen gouden, perfecte oplossing voor de grotere problemen, deze zijn vaak te complex. Sport gaf mij een moment van rust, van plezier. Daarna moest ik weer terug in het alledaagse leven met de alledaagse obstakels. Het heeft jaren gekost, veel zelfreflectie. En toen kwam het moment dat ik klaar was met de frustraties, het verdriet. De knop was eindelijk om, zo voelde het letterlijk. Ik was klaar om te vechten.

Nu is het tijd voor de volgende stap, het helpen van anderen. Ik wil je graag meer over mijn ervaring vertellen, mijn kennis over het leven delen. Samen tot inzichten komen om het alledaagse makkelijker te maken. Hoewel ik (nog) geen diploma heb als lifestyle coach, heb ik al aardig wat ervaring die ik graag met je deel. Ik hoop je daarom snel te mogen ontmoeten!

MWKC-Lifecenter Naarden

Ben jij onze volgende aanwinst?

Het team van het MWKC-Lifecenter breidt zich constant uit met nieuwe specialisten om de beste begeleiding te kunnen bieden aan haar bezoekers. Want we zijn ervan overtuigd dat een persoon meer is dan het probleem waar hij of zij mee komt.

Wij bij het MWKC-Lifecenter geloven in de kracht van samenwerking. 

 • Als je last hebt van je rug ga je automatisch naar de fysiotherapeut of je huisarts. Dat is logisch! Maar heb je wel eens meegemaakt dat je de therapeut ging bezoeken voor je rug en hij aan de slag ging met je benen?
 • Als je wilt fitter worden, heb je de neiging om naar de sportschool te gaan. Dat is logisch! Iedereen gaat daar eerst naartoe! Maar heb je wel eens gemerkt dat na maanden ingeschreven te zijn bij de sportschool je je doel niet bereikte?
 • Als je wilt afvallen, ben je misschien naar de diëtist op bezoek geweest. Of je hebt een drastisch dieet gevolgd die je vond op internet? Dat is logisch! Iedereen doet dat! Maar heb je wel eens gemerkt dat hoewel je een mooi voedingsadvies kreeg van de diëtist of je buurvrouw geslaagd is af te vallen met een bepaald dieet, je niet aan toe kwam om die adviezen te volgen? Of je het resultaat niet bereikte dat je wilde?
 • Als je het financieel moeilijk hebt, ga je naar de bank. Dat is logisch! Ze beheren tenslotte je rekeningen! Maar heb je wel eens gemerkt dat als de bank je niet kan helpen, je niet weet welke weg je kunt bewandelen?

Iemand die pijn heeft, focust zich op de pijnpunt. Het team van MWKC-Lifecenter focust zich liever op het blijvend oplossen van het oorspronkelijke probleem zodat jij je focus vrij kunt houden voor je persoonlijke doelen en dromen.

Want we hebben allemaal behoeften die we graag vervuld zien worden.

In het MWKC-Lifecenter staan het bereiken van persoonlijke doelen en aandacht voor de persoon centraal. 

Progressie bar naar je doelen…

Je bent op de goede weg… Druk op de knop en maak de volgende stap naar je persoonlijke doelen!

Doelen behalen 70%

Des te fitter en vitaler je je voelt, des te meer energie je hebt!
Des te meer energie je hebt, des te gemotiveerder je bent
om aan je persoonlijke doelen te werken!

success with move with ketty & Co

1- Set your goals!

Maak je doelen bespreekbaar! Vertel ons wat je graag wilt, waarmee we je kunnen helpen en we ontwerpen een stappenplan gebaseerd op je behoeftes.

studeren en ondernemer worden met Move with Ketty & Co

2- Work on it!

We zetten graag, samen met jou, de eerste stappen naar het verwezenlijken van jouw doelen en dromen.

moodboard met Move with Ketty & Co

3- Take your time!

We nemen rustig de tijd om je te leren hoe jij, op de lange termijn, voor jezelf kan blijven zorgen voor blijvende resultaten.

vrijheid en genieten met Move with Ketty & Co

4- Enjoy the results!

Binnenkort kunnen we samen met de andere leden je successen vieren. Want samen staan we sterker!

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht


ReserveringsoverzichtShare this Page