MWKC lifecenter logo

Welkom bij de inschrijvingsprocedure
van MWKC-Lifecenter

.

In januari 2020 gaat MWKC Lifecenter – het lifecentrum van Move with Ketty & Co – open in Naarden. 

In dit Lifecentrum staat het verbeteren van de algehele fitheid, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling van de mens centraal.

Om dat te bevorderen, wordt een gevarieerd en samenhangend aanbod samengesteld waar paramedische activiteiten een belangrijke rol in spelen. Fysiotherapie (specialistisch), paramedische therapie en alternatieve geneeskunde worden in dit concept voor het Lifecentrum gezien als onmisbare partners, net als personal trainers. 

MWKC-Lifecenter werkt aan 4 van de 17 SDG’s (Sustainable Development Goals of Duurzame Ontwikkelingsdoelen) doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. In Nederland zitten achter de zeventien doelen 169 targets die ze nog concreter maken.

Onze MISSIE

De missie van het Lifecentrum is om een omgeving te bieden waar mensen geholpen worden om de beste versie van zichzelf te worden door hun basisbehoeften te beantwoorden en ze te helpen meer controle te krijgen over hun leven, hun lichaam en ontwikkeling. Daarom vind je in het Lifecentrum begeleiding op het gebied van Fitheid, Vitaliteit en Persoonlijke Ontwikkeling. Paramedische activiteiten en alternatieve geneeskunde bieden daarbij de nodige ondersteuning in het fysieke, lichamelijke en mentale welbevinden van de klant.

Onze VISIE

Om de zelfontplooiing en welbevinden van een persoon te bevorderen, zijn er meestal meerdere specialiteiten nodig. Wanneer iemand zich niet lekker voelt, kunnen daar meerdere oorzaken aan ten grondslag liggen. Het Lifecentrum focust zich op het vervullen van de basisbehoeften en is daarom op zoek naar nieuwe samenwerkingen met getalenteerde specialisten die zich in hun werk en vanuit hun eigen expertise, missie en visie ook graag inzetten voor het welbevinden van de mens.

Ons MOTTO: Quality is key

In het Lifecentrum geloven we in kwalitatieve begeleiding en hebben we de vooruitgang en het succes van de klant hoog in het vaandel. Een klant die de kwaliteit van onze begeleiding ervaart, wordt gemotiveerd en gestimuleerd om meer uit zichzelf te halen. Want het is inmiddels bewezen dat een klant die zich gewaardeerd en gehoord voelt, sneller  gedragsveranderingen ervaart. Door kwaliteit aan te bieden, kunnen we dus vaker een succesverhaal schrijven voor het Lifecentrum.

Vanuit de visie van het Lifecentrum is het dus noodzakelijk de beste, meest kwalitatieve persoonlijke begeleiding aan te bieden. Dat kunnen we alleen bereiken door een team van specialisten samen te stellen dat naadloos samenwerkt en heeft als einddoel dat de klant zijn volledige potentie kan benutten.

MWKC-Lifecenter past de ‘6 dimensions of wellness’, ontwikkeld door Dr. Bill Hettler, mede-oprichter van the National Wellness Institute (NWI) toe. Ons doel is mensen te helpen zich bewuster te worden van de onderlinge verbondenheid van elke dimensie en hoe ze bij kunnen dragen aan een gezond leven. 

Fysiek

(oefenactiviteiten ter ondersteuning van gezondheid, lichaam en veiligheid),

intellectueel

(deelnemen aan creatieve, mentaal op vaardigheden gebaseerde activiteiten om kennis uit te breiden en te delen),

Sociaal

(relaties opbouwen en omgaan met interpersoonlijke conflicten)

Emotioneel

(begrijp je eigen gevoelens en leer omgaan met stress en uitdagingen in het leven),

Beroepsmatig

(persoonlijk werk krijgen, levensvervulling en evenwicht tussen werk en privéleven behouden)

Spiritueel

(handelen volgens overtuigingen en waarden om betekenis en doel in het leven te geven),

Teamuitbreiding

Het MWKC-Lifecenter van Move with Ketty & Co is op zoek naar specialisten die het team kunnen versterken. In het Lifecentrum zijn er 4 kantoren en 1 ruimte beschikbaar waar kleine fitnessbenodigdheden komen te staan voor fitnessbegeleiding, organisatie van workshops / cursussen en vergaderen.

We bieden fysiotherapeuten, (o.a. met aparte specialisaties), paramedische therapeuten, alternatieve geneeswijzen behandelaren, coaches en trainers de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij het team van het Lifecentrum of vrijblijvend gebruik te maken van onze ruimtes. 

Ben je de veelzijdige, sociaal en communicatief therapeut of behandelaar die we zoeken, vul dan het formulier in. Zo laat je ons weten wie je bent en waar je interesse naartoe gaat zodat we een afspraak kunnen plannen!

Formules voor onze KANTOREN

We bieden meerdere mogelijkheden aan om diensten als therapeut/ behandelaar aan te bieden in het Lifecentrum. Ons aanbod is afhankelijk van het gekozen kantoor.

Vaste of flexibele bezetting per week

Huurkantoren:

We hebben 2 huurkantoren beschikbaar, ieder met een herkenbare kleur:

*een paars kantoor (15m2) 

*een oranje kantoor (12m2)

Voor het paarse kantoor zoeken we een (fysio)therapeut met specialisatie die minimaal 4 dagen, liefst 5 dagen per week het kantoor wil gebruiken. Voor het oranje kantoor zoeken we een therapeut / behandelaar die minimaal 2 dagen per week het kantoor wil huren.

Voor beide kantoren geven we de voorkeur aan een therapeut / behandelaar die het kantoor voor 5 dagen wil huren maar deeltijd is dus mogelijk en bespreekbaar.

Het is voor ons een pré – maar geen plicht – als een van de therapeuten de ambitie heeft zich te ontplooien als manager en de leiding van de afdeling van paramedische therapeuten en alternatieve geneeswijze behandelaren die in het Lifecentrum zullen vertoeven graag onder zijn of haar hoede neemt. Hij of zij krijgt in het Lifecentrum de mogelijkheid om zich te ontwikkelen als manager, groeien als partner van het Lifecentrum en zichzelf als ondernemer verder te profileren door te groeien samen met het bedrijf.  

De huurkantoren van het Lifecentrum worden ‘All-In’ beschikbaar gesteld. Het ‘All-in’ concept behelst:

 het beschikken over een gemeubileerd kantoor (tafel, stoelen, kast(en)), wachtkamer, eventueel massagetafel,
 gas, water, elektra,
 internet,
 telefoon (ook gebeld worden),
 gebruik van thee, koffie,

 voorgang gebruik fitness-, vergader-, workshopruimte,

 een uitgebreid marketingpakket inbegrepen.

Het marketingpakket houdt het volgende in:

 Je eigen persoonlijke pagina op de website van het Lifecentrum waar je je kan introduceren, voor een optimale SEO aanwezigheid en zoekmachineoptimalisatie.
 Je kunt gebruik maken van het reservatiesysteem van het Lifecentrum waardoor je (potentiële) klanten hun afspraak zelf kunnen reserveren op de website.
 Je wordt geïntroduceerd als teamlid op sociale media waarop we wekelijks berichten plaatsen.
 Je kunt blogartikelen aanleveren voor de website van het Lifecentrum.
 Je hebt voorgang voor het organiseren van evenementen.

 Omdat we het belangrijk vinden dat onze therapeuten/ behandelaren zich als ondernemer kunnen ontwikkelen en groeien, kunnen ze marketing- en social media advies krijgen om te leren zich goed te profileren op internet. Daarom zit er optioneel in het pakket 1 uur per maand gratis groepsbegeleiding in marketingstrategie door een ervaren specialist.

MWKC Lifecenter Naarden - Gooise Meren Het leven samen vieren

Deeltijd kantoren:

Daarnaast hebben we nog 2 kantoren beschikbaar:

*een paramedkantoor (10m2)

*een deelkantoor (n.v.t.)

Deze kantoren kunnen voor een maximum van 3 dagen verhuurd worden. Ze zijn ook per uur, dagdeel of dag te gebruiken. 

Deze kantoren zitten in een met een ‘All-In-zonder’ pakket. Het ‘All-in-zonder’ concept behelst:

 het beschikken over een gemeubileerd kantoor (tafel, stoelen, kast(en)) en wachtkamer
 GWE
 internet,
 telefoon (vanaf 2 dagen per week)
 gebruik van thee, koffie

Behandelaren die minimaal 2 dagen per week onze kantoren gebruiken, krijgen alsnog een beperkt marketingpakket inbegrepen:

 Je kunt op de website van het Lifecentrum geïntroduceerd worden als teamlid.
 Je wordt geïntroduceerd als teamlid op sociale media waarop we wekelijks berichten plaatsen.
 Je kunt maximaal 3 blogartikelen aanleveren voor de website van het Lifecentrum.

Met of zonder investering

In het Lifecentrum heb je de keuze om mee te doen op 4 verschillende manieren. De mogelijkheden zijn:

Met eigen investering:

1ste optie: met abonnementen

2de optie: met 10-strippenkaarten

3de optie: flexibel, wanneer je het nodig hebt **

Hieronder vind je de vaste tarieven, exclusief BTW.

(het seintje achter de opties geeft in de tarieven tabel aan welke opties mogelijk zijn, afhankelijk van het kantoor):

Tegen percentage:

4de optie: We bieden ook de mogelijkheid om diensten bij het Lifecentrum aan te bieden tegen een percentage (niet mogelijk voor huurkantoren). Dat houdt in dat de therapeut / behandelaar de klant ontvangt en / of begeleidt, we de klant factureren en je ons een percentage van het bedrag mag factureren.

 

Heb je interesse in deze formule? Geef het aan via ons formulier!

 

Voor deze optie organiseren we vanaf januari 2020 selectierondes (inschrijvingsprocedure). Tijdens deze procedure willen we graag kennismaken en de motivatie, kwaliteit en specialisme van de behandelaar/ specialist ervaren.

Tarieven kantoren Move with Ketty Co

Foto’s niet contractueel

Onze tarieven zijn:

– vanaf € 10,- per uur,

– vanaf € 15,- per dagdeel,

– vanaf € 20,- per dag,

– vanaf € 90,- voor een abonnement.

Afhankelijk van de ruimte die je kiest, kan je dus tegen een gering tarief samenwerken met het MWKC-Lifecenter.

Vul het formulier in en geef aan welk kantoor je voorkeur heeft en ontvang de tarieven per ruimte. 

Heb je nog vragen na het lezen van ons aanbod? Vul het formulier in en stel je vraag.