KC-Fitbeheersing met Personal trainer

Bij Move with Ketty & Co hebben we de KC-Fitbeheersing met personal trainer ontwikkeld voor deelnemers die graag meer positieve aandacht aan hun lichaam geven.

Deze training is ontwikkeld door Move with Ketty & Co en vindt zijn inspiratie in de techniek, bewegingen en trainingen van Pilates, Yoga, core stability, stretching, mindfulness, Body & Mind en is geïnspireerd op de positieve en effectieve technieken van therapeutische begeleidingen van mensendieck, cesartherapeut en fysiotherapeut. 

Als je gaat naar de sportschool wordt je vaak core stability groepslessen aangeboden. Een nadeel  van de sportschool is dat de les is zo opgebouwd dat er automatisch vanuit wordt gegaan dat je precies weet hoe je je spieren moet trainen. Bij een Pilates KC-Fitbeheersing met personal trainer leer je je lichaam zodanig kennen dat je kan kiezen wanneer je welk spier aanspant.

De focus van de personal trainer en uitdaging van deze training ligt op kracht, stabiliteit, lenigheid, coördinatie, balans, snelheid en uithoudingsvermogen. Hoewel het een full body workout is, is er in deze training veel aandacht voor (spier)klachten die plaatsvinden in de rug, schouders, nek en core. 

Als je probeert de KC-Fitbeheersing met Personal trainer zul je niks anders willen.  

MWKC lifecenter logo
MWKC lifecenter logo
MWKC lifecenter logo
MWKC lifecenter logo

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht


ReserveringsoverzichtKies je voor een personal training aangevuld met voedingsadvies van een BGN-Gewichtsconsulent? Als je aanvullend verzekerd bent, worden de kosten voor een gewichtsconsulent vergoed door meerdere zorgverzekeraars. We kunnen je daarover ook informeren.  

 

Geef in het veld ‘commentaar’ aan: 

  • Als je een voorkeur hebt voor de locatie
  • Als je vragen hebt over een begeleiding

Als je interesse hebt in een training waar je geen afspraak in kon plannen door de tijden, plan dan willekeurig de eerste vrije datum en geeft het aan in je bericht zodat we contact met je opnemen voor de beste tijd.

 

Vergeet niet deze website te blijven volgen of je te abonneren op ons sociale media als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste trainingen, onze kortingen of onze laatste blogs wilt lezen.

Progressie bar naar je doelen…

Je bent op de goede weg… Druk op de knop en maak de volgende stap naar je persoonlijke doelen!

Doelen behalen 70%
success with move with ketty & Co

1- Set your goals!

Maak je doelen bespreekbaar! Vertel ons wat je graag wilt, waarmee we je kunnen helpen en we ontwerpen een stappenplan gebaseerd op je behoeftes.

studeren en ondernemer worden met Move with Ketty & Co

2- Work on it!

We zetten graag, samen met jou, de eerste stappen naar het verwezenlijken van jouw doelen en dromen.

moodboard met Move with Ketty & Co

3- Take your time!

We nemen rustig de tijd om je te leren hoe jij, op de lange termijn, voor jezelf kan blijven zorgen voor blijvende resultaten.

vrijheid en genieten met Move with Ketty & Co

4- Enjoy the results!

Binnenkort kunnen we samen met de andere leden je successen vieren. Want samen staan we sterker!

Des te fitter en vitaler je je voelt, des te meer energie je hebt!
Des te meer energie je hebt, des te gemotiveerder je bent
om aan je persoonlijke doelen te werken!

Share this Page