Online begeleiding

Bij Move with Ketty & Co bieden we online begeleiding omdat we het belangrijk vinden dat je de begeleiding krijgt op de manier die het beste bij jou past.

Wil je liever vanuit je eigen kantoor of thuis gecoacht worden? Dat vinden we bij Move with Ketty & Co juist heel prettig! Geen tijd verloren aan reistijden of files.  We bieden je verschillende mogelijkheden aan voor online begeleiding, zoals via Skype of Zoom.

We kunnen elkaar zien, ons computerscherm met elkaar delen en onze gesprekken kunnen zelfs opgeslagen worden zodat je niks vergeet van de afgesproken stappen.

Ook is er de mogelijkheid om de online begeleiding per email aan te bieden. Hoewel het revolutionair klinkt, heeft coaching per email veel voordelen. Het is niet voor niks dat het volgende gezegde bestaat:

Woorden zijn vluchtig maar wat we schrijven, blijft eeuwig!

 

Met onze online begeleiding krijg je inspiratie en motivatie om aan je persoonlijke of zakelijke doelen te werken. Kijk snel naar de mogelijkheden. We bieden onze personal en duo trainingen, voedingsadviezen van een gewichtsconsulent en coaching van een van onze experts ook ONLINE.

Via Skype, een applicatie en/of per email zorgen we ervoor dat je overal en altijd je voortgang kan volgen en je doelen kunt bereiken.

MWKC lifecenter logo
MWKC lifecenter logo
MWKC lifecenter logo
MWKC lifecenter logo

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht


ReserveringsoverzichtKies je voor een online begeleiding aangevuld met voedingsadvies van een BGN-Gewichtsconsulent? Als je aanvullend verzekerd bent, worden de kosten voor een gewichtsconsulent vergoed door meerdere zorgverzekeraars. We kunnen je daarover ook informeren.  

 

Geef in het veld ‘commentaar’ aan: 

  • Als je al weet welke online personal training je wilt volgen bij je begeleiding (calisthenics, KC-Fitbeheersing, circuit, enzov…)
  • Als je vragen hebt over een begeleiding

Als je interesse hebt in een training waar je geen afspraak in kon plannen door de tijden, plan dan willekeurig de eerste vrije datum en geeft het aan in je bericht zodat we contact met je opnemen voor de beste tijd.

 

Vergeet niet deze website te blijven volgen of je te abonneren op ons sociale media als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste trainingen, onze kortingen of onze laatste blogs wilt lezen.

Progressie bar naar je doelen…

Je bent op de goede weg… Druk op de knop en maak de volgende stap naar je persoonlijke doelen!

Doelen behalen 70%
success with move with ketty & Co

1- Set your goals!

Maak je doelen bespreekbaar! Vertel ons wat je graag wilt, waarmee we je kunnen helpen en we ontwerpen een stappenplan gebaseerd op je behoeftes.

studeren en ondernemer worden met Move with Ketty & Co

2- Work on it!

We zetten graag, samen met jou, de eerste stappen naar het verwezenlijken van jouw doelen en dromen.

moodboard met Move with Ketty & Co

3- Take your time!

We nemen rustig de tijd om je te leren hoe jij, op de lange termijn, voor jezelf kan blijven zorgen voor blijvende resultaten.

vrijheid en genieten met Move with Ketty & Co

4- Enjoy the results!

Binnenkort kunnen we samen met de andere leden je successen vieren. Want samen staan we sterker!

Des te fitter en vitaler je je voelt, des te meer energie je hebt!
Des te meer energie je hebt, des te gemotiveerder je bent
om aan je persoonlijke doelen te werken!

Share this Page