Dankzij Ketty voel ik mij fitter en vitaler (afvallen)

Afvallen Aanbevelingen Ketty LolliaSinds ik word begeleid door Ketty Lollia voel ik mij fit, vitaal, en prettiger in mijn eigen lichaam hoewel afvallen was het eerste doel van de begeleiding. Ik was de laatste jaren te veel aangekomen en voelde me niet meer lekker in mijn vel. Nadat ik had besloten hard te gaan lopen, ging het iets beters met mij. Maar ik moest nog afvallen van vele kilo’s die ik had opgeslagen door een sedentair leven.

Dankzij haar voedingsadvies als gewichtsconsulent en persoonlijke training ging ik niet alleen flink afvallen maar mijn spierkracht nam flink toe. Ketty heeft heel veel kennis en weet dit met enthousiasme, charme en humor op mij over te brengen. Zij heeft mij tijdens haar Pilates lessen ademhalingstechnieken bijgebracht,waardoor ik nu met (meer) gemak kan opdrukken. Haar vrolijke, gedreven, passievolle benadering maakt van sporten een feest in plaats van een sleur. Van de energie in haar stem krijg je vanzelf zin om te bewegen. En wordt afvallen een aangename bijkomstigheid.

Wil je serieus werk maken van je gezondheid? Wil je afvallen, spieren kweken, je fitter voelen? Dan kan ik jou Ketty Lollia van harte aanbevelen. Je zult nergens een fijnere begeleiding vinden, dat weet ik zeker!

Meer aanbevelingen lezen >>

Share this Post