Maak kennis met Move with Ketty & Co

Move with Ketty & Co (MWKC-)Lifecenter is opgericht door Ketty Lollia. Ze werkt samen met partners die als doel hebben je de beste begeleiding te kunnen bieden.

Team Move with Ketty & Co

Ketty Lollia​

Hi,

Wat leuk dat je kijkt naar deze pagina en nieuwsgierig bent over de mensen die achter Move with Ketty & Co staan. Mijn naam is Ketty Lollia, ik ben de eigenaar van Move with Ketty & Co en ik geef jullie graag wat achtergrondinformatie over mijn onderneming en mezelf. 

Getogen en geboren in Parijs, ik ben daar afgestudeerd als marketingstrateeg en leraar Frans en Nederlands voor buitenlanders. Naast mijn studie had ik een passie voor bewegen, sporten en dansen. Ik werd dan ook gekozen om op te treden als danseres met een professionele dansgroep in het buitenland. Zo heb ik Nederland ontdekt.

Na 2 intensieve jaren heb ik meerdere cursussen gevolgd om danslerares en choreograaf te worden. Ik heb daarnaast een stichting opgericht omdat ik het belangrijk vond jongere mensen een kans te geven zich persoonlijk te ontwikkelen. Ik had 10 jaar lang de leiding als directrice.

Naast mijn stichting en dansen heb ik sinds mijn jeugd een passie en grote interesse voor mensen in het algemeen, sporten, bewegen, gezondheid, psychologie, emotionele ontwikkeling, emotionele intelligentie en financiële vrijheid. En ik lees niet alleen veel over deze thema’s maar heb ook een aantal studies gevolgd en diploma’s gehaald om mijn kennis uit te breiden. Deze opgedane kennis deel ik dan ook graag met anderen.

14 jaar geleden ben ik verhuisd naar Nederland en kreeg mee te maken met een nieuwe omgeving. Na 1 jaar hier wonen, was ik 15 kilo aangekomen. Mijn voeding was veranderd en de mate van bewegen was omlaag gegaan.

Ik wist dat ik de enige was die er iets aan kon veranderen, met of zonder begeleiding, en heb toen besloten mijn voedings- en bewegingspatroon aan te passen. Het was geen dieet, en heeft dus even geduurd maar de kilos zijn inmiddels al meer dan 10 jaar eraf en weggebleven! 

De methode die ik gebruikt heb, was succesvol en veel mensen vroegen me sindsdien naar voedings- en bewegingsadvies. Om de beste begeleiding te kunnen bieden naast mijn coaching, heb ik besloten meer kennis op te doen en heb inmiddels mijn diploma’s als Gewichtsconsulent, NLP-coach en fitness/personal trainer afgerond.

Net als toen ik jonger was met mijn stichting, richt ik me met Move with Ketty & Co op hoe ik mensen kan helpen zich beter te voelen en hun dromen te volgen. Dit is ook een deel van mijn missie als onderneemster.

Ik heb 2 jaar geleden het boek: ‘Voel je Vrij’ geschreven. En sinds vorig jaar vlog ik over ‘Dromen volgen en angsten overwinnen’ om mensen te inspireren hun dromen te blijven volgen, ongeacht de tegenslagen en te laten zien dat het voor niemand, en mij ook niet, vanzelfsprekend is om mijn dromen te blijven volgen. Maar dat het resultaat altijd de moeite waard is!

Ik bied je dus graag mijn kennis, levens- en werkervaring en persoonlijke inzet als Gewichtsconsulent (geaccrediteerd bij de BGN en zorgverzekeraars), NLP life coach, fitness en personal trainer en business-/marketingstrateeg.

Het MWKC-Lifecenter Naarden is constant bezig een team samen te stellen en uit te breiden met partners die verstand van zaken hebben en de kwaliteit in begeleiding en coaching kunnen bieden die we voor ogen hebben. 

Een team dat zich focust op het vergroten van je algehele vitaliteit, fitheid, persoonlijke ontwikkeling en je ondernemende skills!

Ondersteunende team

David is afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht als digitaal communicatie-expert. Hij is inmiddels 10 jaar werkzaam als online (eind)redacteur bij een groot Nederlands maandblad. Hij is content manager van verschillende websites en tevens actief als freelance tekstschrijver. Hij is als teamlid van het Lifecentrum actief bij het geven van workshops over taal en schrijven.

Suyin is al drie jaar acupuncturist en heeft een passie voor mensen helpen met allerlei klachten. Ze heeft inmiddels zeer brede ervaring, ook met mensen met een verstandelijke beperking of psychiatrische stoornissen. Naast het geven van acupuntuur-therapie adviseert ze haar clienten ook over het aannemen van een gezondere levensstijl.

Luanna is een 23-jarige studente biologie. Ze geeft als fitnesstrainer de BodyPump les: het geeft haar kracht, energie, een gevoel van saamhorigheid om samen met deelnemers een uitdaging te volbrengen. Luanna heeft in haar leven veel mentale obstakels gekend, haar middelbare school-periode was een moeilijke tijd, en sport heeft haar geholpen haar problemen te overwinnen. Haar doel bij het Lifecenter is om mensen te vertellen over haar ervaringen en haar kennis te delen. Zij is in ons team actief als aspirant-Lifecoach.

Het team van het MWKC-Lifecenter breidt zich constant uit met nieuwe specialisten om de beste begeleiding te kunnen bieden aan haar bezoekers. Want we zijn ervan overtuigd dat een persoon die komt voor één probleem is veel meer dan alleen dát probleem.

Wij, bij het MWKC-Lifecenter, geloven in de kracht van samenwerking. 

Als je daar ook in gelooft en een bijdrage wilt leveren aan het Lifecentrum kun je ons een bericht sturen. We zullen graag contact met je opnemen om te kijken hoe en of je ons team kunt versterken.

Progressie bar naar je doelen…

Je bent op de goede weg… Druk op de knop en maak de volgende stap naar je persoonlijke doelen!

Doelen behalen 60%

Des te fitter en vitaler je je voelt, des te meer energie je hebt!
Des te meer energie je hebt, des te gemotiveerder je bent
om aan je persoonlijke doelen te werken!

success with move with ketty & Co

1- Set your goals!

Maak je doelen bespreekbaar! Vertel ons wat je graag wilt, waarmee we je kunnen helpen en we ontwerpen een stappenplan gebaseerd op je behoeftes.

studeren en ondernemer worden met Move with Ketty & Co

2- Work on it!

We zetten graag, samen met jou, de eerste stappen naar het verwezenlijken van jouw doelen en dromen.

moodboard met Move with Ketty & Co

3- Take your time!

We nemen rustig de tijd om je te leren hoe jij, op de lange termijn, voor jezelf kan blijven zorgen voor blijvende resultaten.

vrijheid en genieten met Move with Ketty & Co

4- Enjoy the results!

Binnenkort kunnen we samen met de andere leden je successen vieren. Want samen staan we sterker!

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht


ReserveringsoverzichtShare this Page