Affiliate worden van het programma MWKC-Lifecenter

 Wie zijn wij? 

Het MWKC-Lifecenter is een lifecentrum waar de persoonlijke doelen en aandacht voor de mens centraal staan. Het biedt een positieve omgeving waar mensen kunnen werken aan hun persoonlijke ambities, zelfontwikkeling, en fysieke gesteldheid.

Om dit te bevorderen, organiseren de specialisten van het Lifecentrum verschillende soorten evenementen om hun doelgroep te benaderen en kunnen helpen.  Bijvoorbeeld workshops, cursussen, en 1-op-1 coaching.

De focus van het lifecentrum ligt op het zelfstandig verdienen van geld. Daarom hebben we besloten ambassadeurs – oftewel afffiliate marketeers – de mogelijkheid te bieden een bijdrage te leveren aan het project en er ook geld aan te verdienen.

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is een methode die bedrijven inzetten om hun producten en diensten te kunnen promoten bij hun doelgroep. Het is een vorm van online (eventueel ook offline) marketingpromotie. Derden zoeken en leveren klanten aan voor het bedrijf, en krijgen vervolgens wat geld voor ieder succesvol afgesloten contract. Voor deze promotie zijn bedrijven dus bereid een bedrag per verkoop te betalen aan de persoon die de verkoop heeft gedaan: de commissie. De desbetreffende verkoper wordt ook wel ‘affiliate marketeer’ genoemd.

Het verkopen kan op verschillende manieren plaatsvinden: per e-mail, nieuwsbrief, sociale media, website, fora, blogs en nog meer. De verkoper kiest de manier waarop hij het product of de dienst aan zijn netwerk wilt presenteren. Om zeker te zijn dat de verkoop wordt toegerekend aan de juiste affiliate marketeer, krijgt ieder marketeer een speciale persoonlijke link of code. Daarmee kan hij dus de doelgroep informeren over het bestaan het bedrijf én garanderen dat de leads die hij daarmeer creeert aan hem toegekend worden.

Ketty Lollia, coordinator van het MWKC-Lifecenter, heeft jarenlang voor een affiliate marketing bedrijf gewerkt en heeft het bedrijf zodoende duizenden euro’s laten verdienen. Ze gelooft in deze methode van marketing, heeft vele jaren van ervaring en biedt daarom de mogelijkheid aan (aspirant) affiliate marketeers voor sommige programma’s en activiteiten van het MWKC-Lifecenter.

Vanaf 1 juni beginnen we onze programma’s aan te bieden in de vorm van affiliate marketing.

Wil je affiliate marketeer worden voor ons programma? 

Vul het formulier hieronder in om je in te schrijven voor het programma. Nadat je aangemeld en geverifieerd bent, kan je onze campagnes pagina bezoeken en kiezen welke campagne je wilt promoten.

 

Word affiliate van het MWKC-Lifecenter

* indicates required
Akkoord
Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Verzenden
Share this Page